Salarisadministratie

Lusten of lasten?

Salarisadministratie. Het vergt veel tijd vanwege allerlei regelgeving en voorschriften. Als ondernemer wil je daar helemaal niet mee bezig zijn, je wilt de lusten van personeel, niet de lasten. Wij van TeamAccount nemen die last graag van je over. Niet de financiële last, die zul je zelf moeten dragen. Maar het uitzoeken van de voor jou belangrijke regelgeving, de CAO waar je misschien onder valt, het bijhouden van verlofdagen en de vraag wat je als werkgever allemaal (onbelast) mag vergoeden. Dat zijn vraagstukken die wij van je over kunnen nemen.  Zodat jij je volledig kunt concentreren op je onderneming.

Wat doen we precies voor je? TeamAccount verzorgt uiteraard de loonstrookjes, de loonmutaties, de loonaangiftes en de jaaropgaven. Maar daarnaast houden we je op de hoogte van de veranderingen van CAO’s en arbeidsrecht en houden we de subsidiemogelijkheden voor je in de gaten.

Wil je weten wat een werknemer je kost? Welke consequenties een salarisverhoging heeft voor je werknemer en voor jou? Wij berekenen het voor je!

Wil je graag dat TeamAccount jouw partner is voor de salarisadministratie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.