Fiscaal Advies

Kan ik mijn hypotheekrente aftrekken in box 1 of box 3?

Heb ik wel recht op hypotheekrenteaftrek? Hoeveel loonbelasting moet ik betalen? TeamAccount staat je graag bij met fiscaal advies. We kennen de regels en zorgen ervoor dat je zo min mogelijk belasting moet betalen. En natuurlijk helpt TeamAccount je bij de belasting teruggave van het bijbaantje van je kind.

Voorbeelden van ons fiscale advies? Wij verzorgen je belastingaangifte, zoals de aangiften loonbelasting, inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting en aangifte successie. Daarnaast helpen we je met de communicatie met de belastingdienst. Bijvoorbeeld met boekenonderzoek, bij geschillen met de belastingdienst, of met het aantekenen van bezwaar.

Omdat we periodieke rapportages van je bedrijf opstellen, kunnen we tijdig signaleren of er fiscaal voordeel te behalen is. Zo bekijken we aan het eind van het jaar bijvoorbeeld hoe het met je investeringen staat ten opzichte van de investeringsaftrek. Is het verstandig om die nieuwe computer nog dit jaar aan te schaffen of kun je dat beter in januari doen? Helpt je partner mee in “de zaak”? Hoe kun je hem of haar dan het beste belonen? Als mede-ondernemer, door het geven van een arbeidsbeloning of door middel van meewerkaftrek?

Wil je meer informatie over fiscaal advies van TeamAccount?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.