Accountancy

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen een accountant en een boekhouder? Nou, dat is simpel: een boekhouder voert je administratie, regelt je belastingzaken en geeft advies. Heb je een groot bedrijf (50 werknemers en € 12 miljoen omzet) dan heb je een accountant nodig om je boekhouding te laten controleren. Val je niet binnen de vereisten van het groot-bedrijf dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Fiscaal advies

Natuurlijk verzorgen wij alle belastingzaken voor je! Dat kan zowel de omzet-, loon-, inkomsten-, als vennootschapsbelasting zijn. We verzorgen de aangiften, houden de voortgang in de gaten en controleren de opgelegde aanslagen. En maken vanzelfsprekend bezwaar wanneer we denken dat de belastingdienst het niet helemaal goed ziet.

Salaris administratie

De salarisadministratie is een vak apart. De bijna dagelijkse wetswijzigingen en de ingewikkelde regelgeving vragen om een specialist die het iedere keer weer een uitdaging vindt om een kloppende salarisstrook uit het systeem te krijgen. En die specialist hebben we! Met kennis van alle zaken die met personeel te maken hebben. Wil je ontzorgd worden op personeelsgebied? Maak dan snel een afspraak!

Exact online

Boekhouden doen wij met Exact. In het oerwoud aan online oplossingen kan er maar eentje de beste zijn en wij denken dat Exact dat is. Wil je zelf boeken? Alleen online meekijken? Alles uit handen geven? Alles is mogelijk! Je hoeft ons alleen maar te vertellen wat je wensen zijn en wij doen de rest.