Op zoek naar een goede boekhouder?

Iemand die je helpt met ondernemen? Geen dure accountant maar een ondernemer zoals jij? Wij van TeamAccount zitten met je in je bus op weg naar je klus. Wij zitten bij je op de fiets op weg naar je klant. En wij staan bij je in de zaak terwijl jij je klant een nieuw kapsel bezorgt.

Waarom?

Omdat wij zo’n plezier hebben in het helder krijgen van jouw cijfers. Jij vindt het leuk om te schilderen, een website te bouwen of een boom te snoeien. Onze passie is boekhouden. Wij vinden het prettig als de zaken structureel op orde zijn. Jij hoeft je alleen bezig te houden met ondernemen. Voor je jaarcijfers, kwartaalresultaten en fiscale adviezen zijn wij verantwoordelijk. Door persoonlijke aandacht weten wij alles van je bedrijf. Zo kunnen we een hoge kwaliteit leveren. Geef ons een belletje en we kunnen je precies vertellen hoe je ervoor staat.

TeamAccount is geen gewoon administratiekantoor. Wij geloven dat je als ondernemer echt moet kunnen ondernemen en daarbij ondersteund moet worden met heldere en transparante financiële inzichten. Wij zijn de partner die weet wat er bij je speelt. Door de relatie die wij met je aangaan kunnen we je helpen tot op het persoonlijke vlak. Zo helpen we je niet alleen met je bedrijf, maar ook met de belastingteruggave van het vakantiebaantje van je kind. En daarbij kijken we echt niet op een uurtje meer of minder.

ALLEEN GA JE SNELLER, SAMEN KOM JE VERDER

Keniaans gezegde

Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van ZZP’ers en MKB-ondernemers tot circa 25 personeelsleden. Deze staan we bij met raad en daad. Wij zijn je klankbord. Dit doen wij al ruim 20 jaar en we leren iedere dag nog bij. TeamAccount vindt namelijk dat je alles mag verwachten van je financiële partner. Wij maken bijvoorbeeld kwartaalrapportages voor je en geven daar proactief advies bij. Uurtje-factuurtje is niet ons ding. Liever spreken we een vast termijnbedrag met je af zodat er geen (financiële) drempel is wanneer je behoefte hebt om even met ons te sparren over zaken die je bezighouden. Daarnaast zijn we een echte expert van Exact Online en bepaal jij de rolverdeling in het administratieve proces.

Wil je meer weten over TeamAccount?

Stuur ons dan een mail of geef ons een belletje voor een afspraak. Dan zetten wij vast koffie!

TeamAccount